U kunt de vakantie langer laten duren als u een eigen vakantiehuis, caravan of blokhut heeft. Het grote voordeel van blokhutvakanties in het VK en het bezit van een blokhut is dat het veel goedkoper is om tijd door te brengen op een vakantiebestemming wanneer het past in uw hectische schema. Bovendien kunt u genieten van alle geweldige activiteiten en omgeving van het vakantiepark dat u kiest.

Op vakantieparken zijn er verschillende prachtige voorzieningen. De Britse eigenaren van blokhutten kunnen genieten van het strand of oude kastelen, want er zijn luxe vakantieparken op deze prachtige locaties. Boteigenaren die in het VK wonen, kunnen hun boot meenemen op vakantie, omdat in sommige caravanparken boten te water kunnen laten vanaf hun eigen privépieren. Sommige hebben zelfs hun eigen jachthaven en verhuurboten die u in plaats daarvan kunt gebruiken als u geen boot heeft, maar het omliggende platteland graag vanaf de zee wilt verkennen.

Blokhutvakanties in het VK kunnen u ook geld besparen op het gebied van dineren. De blokhutten en caravans zijn uitgerust met prachtige grote gootstenen, oven, kookplaat, magnetron en werkbladen voor slagerijblokken, zodat u een storm kunt bereiden voor uw familie en vrienden. Als u op vakantie bent, wilt u natuurlijk af en toe uit eten, en voor dat doel zijn er verschillende nabijgelegen prachtige bistro’s, bars, restaurants en countryclubs die het hele jaar door een verscheidenheid aan entertainment bieden.

Blokhutten, caravans en lodges hebben hun eigen speciale slaapplaatsen op vakantieparken. Britse hutbezitters kunnen kiezen uit verblijven die twee of drie slaapkamers bieden, en die worden geleverd met comfortabele loungestoelen, gashaarden en lichte en luchtige slaapkamers met veel goed doordachte opslagruimtes.

Activiteiten voor het hele gezin zijn er in overvloed tijdens blokhutvakanties. Britse cabinebezitters kunnen genieten van zwemmen, met volledig opgeleide strandwachten, en kinderen kunnen profiteren van een verscheidenheid aan lessen in verschillende sporten, waaronder voetbal, zwemmen, boogschieten, schermen en zelfs speciale circustraining.