De kerstvakantie staat voor de deur en dat betekent tijd voor gezelligheid en leuke activiteiten. Of je nu in Assen woont of er op vakantie bent, er is genoeg te doen tijdens de feestdagen. In deze blog geef ik je tips voor een onvergetelijke kerstvakantie in Assen.

Winterfair Assen

Een van de leukste evenementen tijdens de kerstvakantie in Assen is de Winterfair. Deze sfeervolle markt wordt gehouden op het Koopmansplein en staat vol met kraampjes waar je kerstcadeaus en lekkernijen kunt kopen. Er is ook een schaatsbaan waar je je kunsten kunt vertonen en warme chocolademelk kunt drinken. De Winterfair is een gezellig uitje voor het hele gezin en zeker een bezoekje waard tijdens de kerstvakantie.

Schaatsen bij De Bonte Wever

Voor de echte schaatsliefhebbers is er tijdens de kerstvakantie een tijdelijke schaatsbaan bij De Bonte Wever. Hier kun je samen met vrienden of familie heerlijk schaatsen en genieten van de winterse sfeer. Naast schaatsen kun je ook een potje curling spelen of een warme chocomel drinken in het gezellige wintercafé. Een leuke activiteit voor jong en oud!

Ontspannen in Hotels Assen

Na een dag vol winterse activiteiten is het heerlijk om even tot rust te komen in een van de hotels in Assen. Een aanrader is Hotel De Jonge, gelegen in het hart van de stad. Dit historische hotel biedt comfortabele kamers en een gezellige bar waar je kunt genieten van een drankje. Bovendien is het hotel op loopafstand van alle kerstactiviteiten in Assen. Boek snel je verblijf via hoteldejonge.nl en maak je kerstvakantie compleet.

De kerstvakantie in Assen is een feestelijke periode vol gezelligheid en leuke activiteiten. Of je nu houdt van schaatsen, kerstmarkten of gewoon lekker ontspannen in een hotel, er is voor ieder wat wils. Dus pak je agenda erbij en plan een onvergetelijke kerstvakantie in Assen!